PUHTIKAURA.FI | VIIPURILAINEN.FI

KATSO BLOGGAREIDEN
PUHTIKAURA RESEPTIT


Puhtikaura toimii kylmään nesteeseen sekoitettuna shakerissä oman maun mukaan maustaen tai smoothien pohjassa. Tällä sivulla esitellään Puhtikaurasta kirjoittaneita blogeja.

Puhtikaura on puhdas täysjyväkaurajauhe ja Vuoden suomalainen elintarvike 2016. Kylmään nesteeseen shakerissä tai blenderissä siitä syntyy terveellinen aamupala, välipala tai tehokas treenijuoma. Kaura on lempeä vilja - se hellii niin ruuansulatusta kuin makuhermoja ja on kestävä myös ympäristön kannalta.Kilpailun säännöt1. Järjestäjä:
Viipurilainen Kotileipomo Oy,  Pasolanharjuntie 3, 17100  Asikkala
Y-tunnus: 2578330-4


2. Osallistumiskelpoisuus:
Kilpailuun saavat osallistua vähintään 18 vuotta täyttäneet Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt. Kilpailuun osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun ostamista. Järjestäjän työntekijät ja heidän perheenjäsenensä eivät voi osallistua.

3. Osallistumisaika:
Osallistumisaika alkaa 16.6.2016 ja päättyy 7.7.2016 klo 12:00. Osallistumisajan jälkeen vastaanotettuja osallistumisia ei hyväksytä. Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista esteistä kilpailuun osallistumisessa.

4. Kilpailuihin osallistuminen:
Kilpailuun voi osallistua internetissä osoitteessa www.puhtikaura.fi/blogit valitsemalla suosikkireseptinsä ja jättämällä kilpailua varten yhteystietonsa. Kilpailu ei ole Facebookin tai Instagramin sponsoroima,suosittelema eikä hallinnoima. Osallistuja antaa yhteystietonsa Järjestäjän kilpailujen käyttöön, ei Facebookille tai muille kolmansille osapuolille.

5. Palkinnot:
Kilpailun palkintona on 200 €  arvoinen Puhtikaura- ja lähiruokapaketti, joka arvotaan kaikkien osallistujien kesken kilpailun päätyttyä.

6. Voittajalle ilmoittaminen ja palkinnon vastaanottaminen:
Voittajalle ilmoittaminen ja palkinnon vastaanottaminen Kilpailun järjestäjä ottaa voittajaan sähköpostitse. Mikäli yhteydenotto ei onnistu arvotaan kahden viikon kuluttua yhteydenottoyrityksestä uusi voittaja. Mikäli palkinto palautuu Järjestäjälle virheellisten yhteystietojen tai muun toimitusesteen vuoksi, tai tulee ilmi, että kilpailun voittaja on menetellyt näiden sääntöjen tai lain vastaisesti tai mikäli voittajaa ei tavoiteta kahden viikon kuluessa arvontapäivästä, arvotaan uusi voittaja. Järjestäjällä on oikeus poistaa kilpailusta sellaiset osallistujat, jotka pyrkivät väärinkäyttämään kilpailua tulosten tai arpajaistodennäköisyyksien muuttamiseksi.

7. Järjestäjän vastuu:
Palkinnon voittaja vapauttaa Järjestäjän kaikesta vastuusta ja kustannuksista, jotka voivat aiheutua osallistumisesta kilpailuun tai palkinnon vastaanottamisesta tai sen käyttämisestä. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia. Järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan rajoittuu kilpailun kohteena olevan palkinnon määrään ja arvoon. Voittaja vastaa kaikista muista voiton hyväksymiseen tai sen toteuttamiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai toiseksi tuotteeksi. Osallistumalla kilpailuun osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä kilpailun sääntöjä ja Järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin ilmoittamalla niistä kilpailun verkkosivulla.

8. Henkilötietojen käsittely ja käyttäminen suoramarkkinoinnissa:
Kunkin kilpailuun osallistuneen antamaa sähköpostiosoitetta käytetään ainoastaan voittajan tavoittamiseksi. Järjestäjällä on oikeus julkaista arvonnan voittajan etunimi, sukunimi ja paikkakunta kilpailun järjestäjän Facebook- ja verkkosivulla.